Sivut

maanantai 25. elokuuta 2014

Uimareissut & lomasuunnitelmia

Viimeiset aurinkoiset uimareissut taitaa olla nyt uitu. Hanskat, pipo ja kumpparit on olleet aika läheisiä viime päivinä. Syksy on vuodenajoista ehdottomasti lempparini ja nyt aiotaankin nauttia mahdollisemman paljon erilaisista lenkkipoluista. Sanille (ja selvästi Seelallekin) kesän kuumuus oli uuvuttava.Meidän lähettyvillä on ihan kivasti erilaisia uimapaikkoja (ja kaikki luvallisia koirillekin). Parin kilometrin päässä on veneenlaskupaikka, jonka yhteydessä riittää pitkälti sopivaan tahtiin syvenevää rantaa. Pohja on kiveä/hiekkaa, jonka vuoksi järvessä viihtyy myös itsekin - parhaimmillaan uintireissu on tainnut venähtää lähes kolmituntiseksi. Joskus taas ajellaan Peräseinäjoen tien varrella sjaitsevalle "louhokselle". Louhoksella on täysin kirkasta vettä ja sora/kivipohja. Vesi on ehkä hieman järvivettä viileämpää ja joissain kohti on valtavan syvää. Porukkaa täällä on yleensä ihan kiitettävä määrä, jos menonsa tarpeeksi huonosti onnistuu ajoittamaan. Varsinaista rantatilaa on hyvin vähän. Mutta valtavan kaunis paikka se on! Joskus taas käytiin nauttimassa kauniista kesäilloista toisella puolen Kyrkösjärveä ja toisinaan opeteltiin uimahyppyjä mökkilaiturilta. 

Seelan uiminen saattaa mennä överiksi, jos itsekin menen järveen. Ihan vielä en ole varma sen oman jaksamisen arviointikyvystä, joten olen joutunut välillä käskyttämään sitä takaisin rannalle huilaamaan. Sani tyypilliseen tapaansa vihaa vettä, mutta on raukka sekin joutunut oman osansa urheilemaan. Kurjaa olla niin pieni ja kannettavissa!


Oman kesäloman aloitan loppuviikosta, jolloin ollaan kaverin kanssa lähdössä viikoksi Adrianmeren rannikolle, Kroatiaan! Päivät kuluukin nyt pitkälti matka-asioita järjestellessä töiden ja harrastusten ohella. Päivärytmi on taas hieman sekaisin työ-öiden jälkeen. Lupasin lähteä eilen suoraan yövuorosta kaverin seuraksi Vöyrille aksakisoihin, ja voin sanoa että pieni väsy iski päälle paluumatkalla 30 valvotun tunnin jälkeen. Lentokentällekin lähden itseasiassa aamuyöstä suoraan töistä... Kirjaimellinen loman aloitus(ko)? Loma tulee kyllä enemmänkin kuin tarpeeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti