Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Talvileikkejä ja koirakavereita

Jokohan nyt olisi korkea aika ensimmäiseen kunnolliseen blogipäivitykseen pennun saavuttua...?

Seela on kuluneen pariviikkosen aikana kotiutunut meille erittäin hyvin. Sani on alkanut vähitellen hyväksymään pentua ja saattavat tätä nykyä jopa makoilla vieretysten (niinä rauhallisimpina hetkinä...). Sani on selvästi normaalia pirteämpi ja seurailee pennun liikkeitä hereillä ollessaan. Kaikki etenee niinkuin mielessäni olin kuvitellutkin. Siis hyvin Sanimaista!


Seelan luonne on pysynyt hyvin samanlaisena verrattuna siihen, miten kasvattaja sitä jo ennen luovutusta kuvaili. Pentu on itsepäinen, itsenäinen ja reipas tutkimusmatkailija, koirajoukon kiusanhenki. Tarraa Sania korvista ja hännästä aina silmän välttäessä. Puree pirun lujaa! Pentu rakastaa leikkimistä ylikaiken ja saattaa kasata eteensä monen lelun keon, josta vaihtelee leikkikalua vähän väliä. Roikkuu tiukassa otteessa lahkeissa ja rakastaa karvasia talvikenkiä, joita raahaa omaan petiinsä itseään ilahduttamaan. Seelan kanssa on hirvittävän mukava liikkua paikassa kuin paikassa! Omaksuu rohkeasti uudet tilanteet ja rentoutuu ihmisvilinänkin keskellä. Muutamana päivänä pentu onkin päässyt mukaani töihin, jossa on kerännyt itselleen huomattavan määrän ihastuneita katseita. Parin viikon tutustumisen jälkeen Seela vaikuttaa kaiken kaikkiaan rodunomaisen tasapainoiselta ja harrastuskelpoiselta yksilöltä. Tästä on hyvä jatkaa!:)

Tänään kävästiin Ilmajoella leikkimässä sekarotuisen Hetan kanssa. Hyvin tulivat tytöt juttuun ja Seelakin sai vihdoin ja viimein kovasti kaipaamaansa leikkiseuraa. Tuota selvästi turhauttaa, kun ei saa Sania millään mukaan leikkeihinsä... Hyvät koirakokemukset on aina tarpeen. Kiitos siis Mira laumoineen, että saatiin käydä teillä leikkimässä, tullaan varmasti toistekin! :)

7 kommenttia:

 1. Sinulle olisi haaste blogissani! :)
  http://www.hapsutassuilua.blogspot.fi/2012/12/haaste-vastaan.html

  VastaaPoista
 2. hei ihana blogi! Ja ihania tekstejä. Ja ihania koiria! Käy kurkkaamassa myös mun vaavin blogiin saimalife.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva, että viihdyt blogissamme. Kurkkaampas teidänkin omaanne :)

   Poista
 3. Hetalla ainakin oli mukavaa ja leikkii Seelan kanssa varmasti mielellään uudestaankin, vaikkakin ensi kerralla taitaa briardityttö olla jo taas hitusen isompi :') Tervetuloa siis toistekin! ^_^
  T. Mira + Team HetAwa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!:) Painoa on nyt kertynyt jo reilu 9 kiloa tuolle tytölle...:D Huimaa vauhtia kasvaa!

   Poista
 4. Kaunis teksti ja kiva blogi idea.

  VastaaPoista